tarieven complementaire therapie

Orthomoleculair consult (90 minuten) 125,00
Bioresonantie (90 minuten) 125,00
Psych-K® sessie (60 minuten) 125,00


De kosten van voorgeschreven middelen zoals voedingssupplementen en eventuele uit te voeren (laboratorium) testen zijn niet inbegrepen in de consultprijs.
Consulten vinden uitsluitend plaats tegen contante betaling, pinautomaat aanwezig.

tarieven Fysiotherapie

Regulieren zitting 40,00
Intake en onderzoek na screening 50,00
Zitting oedeemtherapie/manuele lymfdrainage 50,00
Fascia/Myofasciale therapie 30 min 50,00
Toeslag voor uitbehandeling 17,50
Niet nagekomen afspraak 40,00
Gebruik medical tape €   2,50


Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet tijdig afzeggen behoudt de (fysio)therapeut zich het recht voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen conform het tarief voor een consult.

Met welke verzekeraars hebben wij een overeenkomst?

Fysiotherapie Re-Balance-Therapy heeft met de meeste zorgverzekeraars een overeenkomst. Wij declareren de behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar.

Of u voor vergoeding van fysiotherapie in aanmerking komt, hangt af van het aanvullend pakket dat u bij uw zorgverzekeraar heeft afgesloten. Fysiotherapie wordt in de meeste gevallen namelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. In de polisvoorwaarden die u van de verzekering heeft ontvangen kunt u nagaan welke vergoeding voor uw polis geldt. In die gevallen, waarin uw verzekering behandeling van fysiotherapie niet dekt, ontvangt u van ons een particuliere nota.

Voor een uitgebreide uitleg over vergoeding van fysiotherapie kunt u terecht op zorgvergoeding.com