Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

Tegenwoordig is het mogelijk om zonder verwijzing van een (huis)arts naar de fysiotherapeut te gaan. De fysiotherapeut zal dan eerst een zogenaamde screening uitvoeren om te beoordelen of u met uw klacht aan het juiste adres bent. Als er een indicatie voor fysiotherapie is, wordt er vervolgd met een fysiotherapeutisch onderzoek. Er wordt een behandeldoel en –plan opgesteld, waarna de behandeling kan beginnen. Als er geen indicatie voor fysiotherapie is, wordt u doorgestuurd naar bijv. uw huisarts voor (aanvullend) onderzoek.

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 20.00 uur
09.00 - 20.00 uur
09.00 - 19.00 uur
gesloten
gesloten
10.00 - 17.00 uur

Wat te doen als u een klacht heeft over de praktijk?

De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het Koninklijk Nederlandse Genootschap voor Fysiotherapie. Heeft u een klacht over uw behandeling of bent u ergens niet tevreden over, dan gaan we er vanuit dat u dat aan ons meldt.
U kunt ervan op aan, dat wij u klacht vertrouwelijk en serieus zullen behandelen. Alleen in overleg met u kunnen we naar een passende oplossing zoeken.
Heeft dit geen bevredigende oplossing opgeleverd, dan kunt u uw klacht indienen bij: Centraal Bureau Fysiotherapie, Klachtencommissie, Postbus 248, 3800 AE  Amersfoort.
Tel.: 033-4672900. In de praktijk ligt een folder ter inzage.