Bioresonantie

In het begin van de vorige eeuw werd door William Rife door onderzoek aangetoond dat alles in het universum een eigen elektromagnetische trillingsfrequentie heeft. Dus zo ook voor de mens, schimmels, virussen, parasieten en wormen. Ook kruiden en geneesmiddelen hebben hun eigen frequentie. Eigenlijk een soort code vergelijkbaar met een toon, specifiek voor dat orgaan of functie.

Met de Indigo worden ongeveer 11.000 verschillende frequenties gemeten die aan het eind van de test op het computerscherm weergegeven worden. Kortom in een korte tijd heel veel informatie.

De Indigo heeft een holistische benadering als basis principe.

Het bijzondere van de Indigo is dat er zowel emotionele en fysieke stress nivo's getest worden. Na de test krijg je meer inzicht in de diepere oorzaken en samenhang van klachten. Deze uitkomsten van de test worden grafisch weergegeven op het beeldscherm van de computer. Het is niet alleen een meting maar ook via verschillende programma's wordt er gewerkt aan een "reset" van de stress frequenties op cellulair nivo.

Met behulp van banden rondom polsen, enkels en een hoofdband verbonden aan de Indigo worden de resultaten weergegeven op het computerscherm.

Deze meting is wel een moment opname omdat frequenties bij de client kunnen veranderen door allerlei externe en interne veranderingen.
Een sessie met de Indigo duurt maximaal 1,5 uur maar kan soms eerder afgebroken worden omdat het lichaam de reset niet accepteert.

De INDIGO is verreweg het meest uitgebreide biofeedbacksysteem op de markt vandaag. Men kan voorontworpen stressreductieprotocollen gebruiken of programma’s die speciaal ontworpen zijn om aan de specifieke noden van elke klant te voldoen. Er zijn honderden verschillende opties in de trainingsprogramma’s die onbeperkt kunnen gecombineerd worden om optimale resultaten te bereiken.

Wat zijn de bewezen voordelen van biofeedback?

Biofeedback is positief voor iedereen. De meeste mensen getuigen dat biofeedbacksessies ontspannend, rustgevend en heilzaam zijn. Yucha en Montgomery (2008) hebben hun artikel “Evidence Based Practice in Biofeedback and Neurofeedback” gepubliceerd in het ‘Journal of Applied Psychophysiology and Biofeedback’. Dit artikel gaf een samenvatting van al de recentste medische research, die met wetenschappelijke precisie en consistente resultaten de voordelen en de doeltreffendheid van biofeedback beoordeelt bij het behandelen van de volgende gezondheidsproblemen.
Biofeedback wordt ook al meer dan 30 jaar gebruikt bij onder andere professionele en olympische atleten.

Voor meer informatie klik hier: Bioresonantie Indigo